< vissza

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Full-Gas Kft.
Székhely: 8630 Balatonboglár, Nyárfa u. 13.
Adószám: 2774852-2-14
Cégjegyzék szám: 14-09-304838
Elektronikus Ügyfélszolgálat: info@fullgas.hu
Telefonos Ügyfélszolgálat: +36 85 550 560

Adatkezelés

Az oldal használata során a Full-Gas Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Full-Gas Kft. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A weblapok böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, átogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Full-Gas Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges.

A oldalon biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Full-Gas Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheted írásban az ügyfélszolgálati e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

Az oldalaink böngészésével, jelentkezés rögzítésével elfogadod a fenti szerződési feltételeket és adatkezelési elveket.